کانلونی (لازانیای استوانه ای تو خالی) با اسفناج و پنیر خامه ای
این غذایی است که همه بچه ها دوست دارند. ماکارونی را برای انرژی، شیر و پنیر را برای کلسیم و اسفناج را برای آهن ترکیب می کند.
مواد لازم
1 بسته کانلونی – 250 گرم
اسفناج 3/4 کیلوگرم
4 فنجان انواع پنیر رنده شده
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری شوید، ریز خرد شده
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
1 فنجان شیر بخار شده
نمک و فلفل
برای سس:
3 قاشق غذاخوری آرد
شیر 3 لیوان
1 قاشق غذاخوری کره
آماده سازی
اسفناج را در قابلمه با روغن زیتون به مدت 10 دقیقه تفت دهید.
2 ½ فنجان پنیر رنده شده، شیر، نمک، شوید و فلفل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
کانلونی ها را از مخلوط پر کنید و کنار هم در ظرف پیرکس قرار دهید.
در قابلمه ای کره را آب کرده، آرد را اضافه کرده و شیر را به آرامی بریزید و مدام هم بزنید.
سس را به همراه 1 فنجان پنیر رنده شده روی کانلونی ها بریزید.
روی کانلون ها را با فویل بپوشانید تا نسوزند.
در فر با دمای 200 درجه به مدت 35 دقیقه بپزید.
فویل را بردارید، ½ فنجان پنیر رنده شده بپاشید و 5 تا 10 دقیقه دیگر بپزید، مراقب باشید که آنها پخته نشوند تا خشک شوند.
گرم سرو کنید.
مشاوره
اطلاعات تغذیه ای و توصیه های مربوط به رژیم غذایی شیرخوار-نوپا به راهنمایی کلی برای این گروه سنی اشاره دارد. زمانی که هر کودک می تواند با غذاهای جامد آشنا شود یا بیشتر به رژیم غذایی آن اضافه شود، برای هر فرد متفاوت است توصیه می کنیم در مورد نیازهای تغذیه ای خاص کودک خود از پزشک اطفال خود مشاوره بگیرید.