پیتزا مارگریتا خانگی
قطعاً این غذا مورد علاقه همه است. با این حال، اولین باری که این پیتزا را برای کودک خود سرو می کنید، ممکن است خوشحال نشود. ولی اگر این یک پیتزای خانگی با مواد خالص باشد، مطمئناً آن را دوست خواهد داشت. این یک وعده غذایی کامل است و می توان آن را در خانه یا در گردش میل کرد.
مواد لازم
برای خمیر
آرد سفید 250 گرم
150 میلی لیتر آب
½ قاشق چایخوری نمک
½ قاشق چایخوری شکر
½ قاشق چایخوری مخمر خشک
برای پر کردن
250 گرم پنیر رنده شده [نوع گودا یا موزارلا]
سس گوجه فرنگی خانگی
آماده سازی
تمام مواد خمیر را در غذاساز مخلوط کنید تا خمیر خوبی به دست آید. در صورت لزوم کمی آب یا آرد اضافه کنید (اگر خمیر چسبناک است یا یکدست نشده است).
خمیر را به مدت 20 دقیقه در جای گرم بگذارید تا استراحت کند.
با دست خمیر را روی یک سینی فر فلزی کوچک با دست پهن کنید.
سس را آماده کنید: 2 عدد گوجه فرنگی را رنده کرده و بگذارید بجوشد تا آب آنها گرفته شود. برای طعم دادن مقداری نمک و شکر اضافه کنید. در صورت تمایل مقداری پیاز یا سیر رنده شده اضافه کنید.
سس را روی خمیر پخش کنید.
پنیر رنده شده را اضافه کنید.
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
پیتزا را به مدت 20 دقیقه بپزید
مشاوره
اطلاعات تغذیه ای و توصیه های مربوط به رژیم غذایی شیرخوار-نوپا به راهنمایی کلی برای این گروه سنی اشاره دارد. زمانی که هر کودک می تواند با غذاهای جامد آشنا شود یا بیشتر به رژیم غذایی آن اضافه شود، برای هر فرد متفاوت است توصیه می کنیم در مورد نیازهای تغذیه ای خاص کودک خود از پزشک اطفال خود مشاوره بگیرید.