پنکیک بچه گانه با عسل یا مربا
در بسیاری از مناطق یونان از آنها به عنوان غذای کودکان استفاده می شود. در کرت به آنها “کوتالیت” نیز می گویند.
فرزندان من، پیتر، جورج و اولیویا، آنها را به اندازه وعده های غذایی دوست داشتند و مادربزرگشان نیکی، آنها را مرتباً برای آنها می پزد. آنها این را به عنوان صبحانه یا میان وعده ترجیح می دهند. این پنکیک ها انرژی را به شکل کربوهیدرات های ساده تامین می کنند که سوخت نهایی برای فعالیت زیاد در طول روز است. با این حال، آن را هر روز نپزید، بلکه فقط گاهی اوقات به عنوان یک غذای خاص آنها را بپزید.
مواد لازم
6 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره،
1 فنجان آب،
1/2 قاشق چایخوری نمک
کمی روغن زیتون برای سرخ کردن
آماده سازی
همه مواد را با لیسک خوب مخلوط کنید و اجازه دهید مخلوط حدود 20 دقیقه بماند.
در یک ماهیتابه (ترجیحا نچسب)، روغن را گرم کنید (برای جلوگیری از پاشیدن آن می توانید کمی نمک به روغن اضافه کنید).
با قاشق، مخلوط را در قاشق بریزید و بین پنکیک ها فاصله بگذارید. آنها را به مدت نیم دقیقه از هر طرف سرخ کنید.
آن ها را از ماهیتابه خارج کرده و روی یک بشقاب با دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن تا حد ممکن جذب شود.
با عسل یا مربا یا پرالین فندق سرو کنید.
مشاوره
اطلاعات تغذیه ای و توصیه های مربوط به رژیم غذایی شیرخوار-نوپا به راهنمایی کلی برای این گروه سنی اشاره دارد. زمانی که هر کودک می تواند با غذاهای جامد آشنا شود یا بیشتر به رژیم غذایی آن اضافه شود، برای هر فرد متفاوت است توصیه می کنیم در مورد نیازهای تغذیه ای خاص کودک خود از پزشک اطفال خود مشاوره بگیرید.