هفته بیست و هفتم بارداری (منبع: سایت babylino.gr)
قد بچه: 34 سانتی متر
وزن بچه: یک کیلو ( یا کمی بیشتر)
بچه یک کیلو شد! با او جشن بگیرید، بچه حس می کند! الان به صورت منظم می خوابد و بیدار می شود، چشمانش را باز و بسته می کند و انگشتش را می خورد. همین طور که زمان می گذرد و شما به اواخر دوران بارداری می رسید، بچه جاهای خالی رحم را پر می کند.
مغزش از قبل فعال تر شده و تحرکش بیشتر شده است. البته هنوز شش هایش به بلوغ کامل نرسیده است. اگر تصور کنیم که الان به دنیا آید، شش ها کمی فعال خواهد بود.
آیا می دانستید؟
تقریبا فلفل قرمز دو برابر پرتقال ویتامین C دارد؟ پس به میوه فروشی بروید و تازه ترین فلفل قرمز را بخرید، آن را در کنار سبزیجات دیگر در رژیم غذایی تان قرار دهید. آن ها را به صورت خام در سالاد یا حتی گریل و بخار پز شده در سس می توانید مصرف کنید. در کل خوردن سبزیجات خام نسبت به پخته شده از نظر دارا بودن مواد مغذی مفید تر است.
دومین دوره بارداری تمام شد ولی علائمی جدید به وجود می آیند که نمی توان از آنها گذشت. رحم، اعصاب و رگ های خونی که از پا به قلب می آید را تحت فشار قرار می دهد و باعث گرفتگی عضلات می شود. سعی کنید بنشینید، پاهایتان را دراز کنید و خود را به سمت جلو بکشید، این کشش ها حس خوبی به شما خواهند داد.
ما به شما دروغ نخواهیم گفت، این گرفتگی های عضلانی همان طور که جلوتر می رویم، بیشتر خواهد شد. شاید بیشتر این گرفتگی ها در شب باشد و البته در حین روز نیز ممکن است، اتفاق افتد. البته از این موقعیت می توانید به خوبی استفاده کنید و از همسرتان ماساژ بگیرید!
به عنوان آخرین توصیه مطلب مهمی را کنار گذاشته ایم که باید به آن ها خیلی توجه کنید. به همراه این درد های متوسطی که دارید، مجموعه ای از عواطف عجیب و غریب و ناشناخته ای را تجربه می کنید. و در بعضی از اوقات راجع به این احساسات گیج می شوید که آیا نرمال است یا خیر. به همین دلیل ما یک سری توصیه در این مورد به شما خواهیم کرد و بستگی به سوابق پزشکی بارداریتان و هفته ی که در آن قرار دارید این توصیه ها ضرورت پیدا می کند.
اگر قبل از 37 هفتگی بارداریتان این گونه احساس کردید: فشار لگنی (حسی که بچه دارد فشار می آورد) ، گرفتگی یا درد معده مانند زمان دوره ی قاعدگی یا چهار انقباض در یک ساعت، افزایش ترشحات واژن، لکه های خونی یا مخاط تیره.
در هر زمان از دوره بارداریتان این گونه احساس کردید: بچه کمتر از حالت عادی لگد می زند، بعضی از دل درد های شدید، سوزش ادرار، حالت تهوع های مکرر و همیشگی همراه با تب و لرز، اختلال در دیدن، تار دیدن، اختلال در صحبت کردن و کرخ شدن ، متورم شدن اطراف چشم، زود وزن گرفتن (بیشتر از 8 پوند در یک هفته)، متورم شدن بدن به صورت نامتعادل، تنگی نفس، بیرون روی که بیشتر از 24 ساعت باشد، خارش شدید در سرار بدن.
برخی از علائم شاید یک ویروس عفونی ساده باشند ولی شما از کجا بدانید؟ نترسید، با دکتر خود مشورت کنید او بهتر می داند و اگر مسئله جدی نباشد، خیال شما را راحت می کند.
پیشنهاد
الان وقت این رسیده که فکر کنید کجا به کلاس های آمادگی زایمان بی درد بروید. این کلاس ها به شما در زایمان، مراقبت های لازم و شیردهی بچه کمک می کند.
علاوه بر تمرینات آرامش بخش به شما مطالبی راجع به زمان زایمان، بعد از زایمان و کنترل عواطف بعد از زایمان و … می آموزند. از دکتر خود سوال کنید و از راهنمایی هایش استفاده کنید.
هفته خوبی داشته باشید… از کلاس ها لذت ببری