دستور غذا با جو دو سر
جوی دو سر ماده ای غذایی است، که علی رغم شکل ظاهری اش با کمترین فرآیند می توان آن را مصرف کرد. جو از جمله غلات کامل است، به این معنی که حاوی اکثر ویتامین ها و مواد معدنی می باشد.
به علاوه جو گلوتن کمی دارد و برای افرادی که به گلوتن حساسیت دارند مناسب تر است.
اکثر غذاهایی که با جو طبخ می شود از لحاظ بچه ها خوش مزه است. سعی کنید جوی اورگانیک برای بچه خود خریداری کنید.
(دستور غذای پایه)
مواد اولیه
* 1.4 فنجان جو
* 3.4 الی 1 فنجان آب
نحوه ی تهیه
پودر جو را در غذا ساز بریزید. در یک قابلمه کوچک آب را به جوش آورید. پودر جو را به آن اضافه کنید، حرارت را کم کرده و آن را دائما هم بزنید. تا ده دقیقه آن را در حالت نیم جوش قرار دهید.
کرم خوراکی جو و سیب (cream of oat& apple)
* یک دوز از دستور غذای پایه
* یک عدد سیب متوسط
نحوه ی آماده سازی
* پوست سیب را با کرم جو گرم قاطی کنید.
* مقدار کمی دارچین به آن اضافه کنید. (اختیاری)
کرم جو همراه با تخم مرغ و سبزیجات
* یک فنجان کرم جو
* دو عدد زرده ی تخم مرغ
* 1.2 فنجان سبزیجات له شده
* یک قاشق چای خوری روغن زیتون
نحوه ی آماده سازی
* در ماهیتابه روغن زیتون را گرم کنید.
* کرم جو و سبز یجات را مخلوط کرده و مدام آن را هم بزنید.
* دو عدد زرده ی تخم مرغ پخته شده را به آن اضافه کنید و به آرامی آن را هم بزنید.
* اجازه دهید خنک شود، سپس آن را به قطعاتی برش دهید.
پیشنهاد
اطلاعات تغذیه ای و توصیه های رژیم غذایی نوزاد با توجه به گروه سنی شان به صورت کلی گفته شده است. زمان اضافه کردن غذاهای جامد به رژیم غذایی بچه ها با هم متفاوت است. حتما در مورد آن از متخصص اطفال بچه سوال شود.
با همکاری دکتر متخصص اطفال D.r michalis sarris
منبع: www.babylino.gr