جیووارلاکیا (کوفته برنج) با تخم مرغ و سس لیمو
این غذای زمستانی بسیار دلپذیر و مورد علاقه کودکان است. بدون پوره شدن نرم است. از مواد مختلفی تشکیل شده است و می توان آن را یک غذای کامل در نظر گرفت زیرا حاوی غذاهایی از تمام گروه های غذایی اصلی است. تنها گروهی که حذف می شود سبزیجاتی است که فقط با هویج نشان داده می شوند، اما می توانید غذا را با سالاد کوچکی از برگ های کاهو همراه کنید.
مواد لازم:
برای کوفته:
½ کیلوگرم گوشت چرخ کرده
½ فنجان سوپ برنج
سفیده تخم مرغ 1 عدد
1 شات روغن زیتون
1 پیاز کوچک، رنده شده
جعفری خرد شده
در ظرف:
1-1 و نیم لیتر آب
2 عدد سیب زمینی، به قطعات کوچک خرد شده
3 عدد هویج برش های نازک
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
برای سس تخم مرغ لیمو:
2 عدد تخم مرغ
2 عدد لیمو
آماده سازی
آب را در یک تابه به جوش بیاورید
همه مواد کوفته را با هم مخلوط کرده و گلوله های کوچکی به اندازه گردو درست کنید.
توپک ها و سیب زمینی ها را به همراه هویج و روغن زیتون در آب در حال جوش بریزید.
بجوشانید تا گوشت چرخ کرده پخته شود.
کمی نمک و فلفل اضافه کنید
تخممرغها را با آبلیمو هم بزنید و کمی آب گوشت داغ اضافه کنید و مدام هم بزنید. مخلوط را در قابلمه بریزید و بگذارید چند دقیقه بجوشد.
مشاوره
اطلاعات تغذیه ای و توصیه های مربوط به رژیم غذایی شیرخوار-نوپا به راهنمایی کلی برای این گروه سنی اشاره دارد. زمانی که هر کودک می تواند با غذاهای جامد آشنا شود یا بیشتر به رژیم غذایی آن اضافه شود، برای هر فرد متفاوت است توصیه می کنیم در مورد نیازهای تغذیه ای خاص کودک خود از پزشک اطفال خود مشاوره بگیرید.