برگر عدس
این غذایی است که کودکان دوست دارند. اغلب حتی ممکن است ندانند که با عدس درست شده است. اما توصیه می شود، اگر از عدس متنفر نیستند، آنها را در مورد انتخاب های خود آگاه کنید و یاد بگیرند که هر ماده غذایی فقط یک روش درست کردن ندارد. از نظر تغذیه ای، عدس منبع آهن است، اما آهن حاوی آهن غیر همیم* است و آهن در عدس به اندازه فرآورده های حیوانی در دسترس نیست.
*هِم heme: یک ترکیب حاوی آهن از کلاس پورفیرین که بخش غیر پروتئینی هموگلوبین و برخی مولکول های بیولوژیکی دیگر را تشکیل می دهد.
مواد لازم
۳ فنجان عدس پخته شده
1 فنجان پوره سیب زمینی
1 فنجان پوره سیب زمینی شیرین
½ فنجان دانه کنجد
1 هویج، رنده شده
1 پیاز، خرد شده
1 فنجان پنیر ریکوتا یا کاتیکی
1 حبه سیر له شده
آماده سازی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. در سینی فر کاغذ روغنی بگذارید.
تمام مواد را در یک کاسه مخلوط کنید.
با دست خیس همبرگرهای متوسط درست کنید و در سینی فر بچینید.
به مدت 30 دقیقه بپزید.
مشاوره
اطلاعات تغذیه ای و توصیه های مربوط به رژیم غذایی شیرخوار-نوپا به راهنمایی کلی برای این گروه سنی اشاره دارد. زمانی که هر کودک می تواند با غذاهای جامد آشنا شود یا بیشتر به رژیم غذایی آن اضافه شود، برای هر فرد متفاوت است توصیه می کنیم در مورد نیازهای تغذیه ای خاص کودک خود از پزشک اطفال خود مشاوره بگیرید.