املت پنیر و سبزیجات
تخم مرغ ارزش غذایی بسیار بالایی دارد. آنها حاوی پروتئین با ارزش بیولوژیکی بالا، آهن و سایر ریز مغذی ها هستند. بسیاری از کودکان تخم مرغ را به صورت آب پز ترجیح نمی دهند. املت به عنوان یک گزینه همچنین می تواند باعث مصرف سبزیجات نیز بشود. پس این گزینه را در منوهای خود بگنجانید تا تغذیه فرزندتان را تقویت کنید.
مواد لازم
4 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
½ قاشق غذاخوری آرد
¼ فنجان شیر
¼ فلفل قرمز، ریز خرد شده
1 عدد گوجه فرنگی، ریز خرد شده
1/3 پیاز، ریز خرد شده
½ کدو حلوایی، رنده شده
100 گرم پنیر فتا رنده شده
نمک و فلفل
آماده سازی
روغن زیتون را در تابه ای روغنی داغ کنید و پیاز، فلفل، کدو سبز و گوجه فرنگی را تفت دهید.
نمک و فلفل را اضافه کنید و بجوشانید تا نرم شوند.
تخم مرغ، آرد و شیر را بزنید؛ مخلوط را داخل تابه بریزید و هم بزنید.
وقتی قسمت پایینی مخلوط شروع به پختن کرد، فتا را اضافه کنید، حرارت را کم کنید و در آن را ببندید.
ده دقیقه بعد سعی کنید املت را برگردانید یا اگر نتوانستید آن را تا کنید و چند دقیقه دیگر بگذارید تا بپزد.
در بشقاب بگذارید و با گوجه گیلاسی یا برگ کاهوی تازه سرو کنید.
مشاوره
اطلاعات تغذیه ای و توصیه های مربوط به رژیم غذایی شیرخوار-نوپا به راهنمایی کلی برای این گروه سنی اشاره دارد. زمانی که هر کودک می تواند با غذاهای جامد آشنا شود یا بیشتر به رژیم غذایی آن اضافه شود، برای هر فرد متفاوت است توصیه می کنیم در مورد نیازهای تغذیه ای خاص کودک خود از پزشک اطفال خود مشاوره بگیرید.