اسفناج با برنج
ماده اصلی این غذا اسفناج است، غذای مورد علاقه پوپای! (ملوان زبل) این منبع قدرت پوپی است. اسفناج یک سبزی برگ سبز، سرشار از کلسیم، آهن، فیبرهای طبیعی و ویتامین های B و K کمپلکس است. همراه با برنج، یک کاسر سبزیجات سنتی ایده آل برای یک کودک پس از سال اول است، زمانی که به تدریج به وعده های غذایی بقیه اعضای خانواده معرفی می شود.
مواد لازم
1 کیلوگرم اسفناج
½ فنجان برنج
½ فنجان روغن زیتون
2 عدد گوجه فرنگی، پوست کنده
3 عدد پیاز بهاره، خرد شده
3 قاشق غذاخوری شوید، ریز خرد شده
نمک، فلفل
آماده سازی
اسفناج را تمیز کرده و کاملا بشویید. آن را تکه تکه کنید و آبکش کنید
پیازها را کمی در روغن تفت دهید و اسفناج، گوجه فرنگی رنده شده و کمی آب اضافه کنید و 10 دقیقه بجوشانید.
شوید، نمک، فلفل و برنج را اضافه کنید و تفت دهید.
در صورت نیاز کمی آب داغ اضافه کنید تا برنج پخته و به خورد آبگوشت برود.
آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید 10 دقیقه خنک شود و سرو کنید.
مشاوره
اطلاعات تغذیه ای و توصیه های مربوط به رژیم غذایی شیرخوار-نوپا به راهنمایی کلی برای این گروه سنی اشاره دارد. زمانی که هر کودک می تواند با غذاهای جامد آشنا شود یا بیشتر به رژیم غذایی آن اضافه شود، برای هر فرد متفاوت است توصیه می کنیم در مورد نیازهای تغذیه ای خاص کودک خود از پزشک اطفال خود مشاوره بگیرید.